Pravila korišćenja i uslovi dodavanja kuvara


Pravila

Svaki posetilac može koristiti sajt Svi Recepti bez ikakvog ograničenja. Kompletan sadržaj sajta Svi Recepti je autorsko delo, stoga je reprodukovanje bilo kog dela sadržaja u bilo kojoj formi (elektronskoj, pisanoj, štampanoj...) strogo zabranjeno bez prethodne dozvole autora sajta.


Uslovi za dodavanje kulinarskog sajta u Svi Recepti

Osnovni uslov za dodavanje sajta je da se sajt bavi kulinarstvom i da sadrži kulinarske recepte. Nije obavezno, ali preporučujemo da sajt ima kategorizaciju recepata (u protivnom će se njegovi recepti naći u naći u našoj kategoriji Razno).
Kulinarski sajt ili blog će biti uvršen u spisak kuvara ukoliko sadrži više od 10 recepata ili minimun 5 recepata po kategorji. Ukoliko se utvrdi da su pojedini ili svi recepti prepisani sa drugog kulinarskog sajta, tj. kuvara, sajt će biti eliminisan sa naše liste "izvora".
Kada se utvrdi da sajt zadovoljava pomenute kriterijume, neće se pojaviti odmah u listi kuvara, već tek nakon indeksiranja recepata, što može da traje do nedelju dana.
Sajt Svi Recepti se ne obavezuje da će indeksirati (preuzeti linkove) sve recepte niti da će indeksirati recepte sa svih (pod)kategorija.

Dobro jeli!
O sajtu | Vasi utusci | Najcesca pitanja | Kontakt | Reklamiranje