Svi Recepti

Dobrodošao na Svi Recepti!


Svi Recepti je sajt za pretraživanje kulinarskih recepata koji se se nalaze na drugim sajtovima. Svrha sajta je da što brže dodjete do recepta željenog jela. Još smo mladi, ali se trudimo da svakim danom budemo što bolji kako bi ispunili ovaj naš zadatak. Trenutno smo u beta fazi, tako da su moguae neke greške u radu sajta (trudimo se da ih bude što manje) i da postoje neki "mrtvi" linkovi (veze ka receptima koji više ne postoje).


 

Svi Recepti imaju detaljan pretraživae recepata u koji aemo dodavati nove moguanosti. Svakodnevno radimo na ažuriranju i pronalaženju novih kulinarskih sajtova (stranica Kuvari) i sakupljanju linkova ka receptima. Više o sajtu možete saznati na stranici Najeešaa pitanja.

Opcija za pretraživanje kulinarskih saveta još uvek nije aktivna. Trudimo se da pronadjemo što relevantniji sadržaj i uvrstimo što više sajtova koji imaju ovu sekciju kako bi imali spisak svih saveta na jednom mestu. Nadamo se da ae ovaj deo sajta uskoro zaživeti...

Šta sa receptom kada ga pronadješ

Teško da aeš svaki recept koji ti "zapadne za oko" uzeti da ga pripremaš isti dan. Kada pronadješ neki zanimljiv recept, bilo bi dobro da ga negde zapišes ili zapamtiš link. Ukoliko si registrovani korisnik sajta Recepti.co.yu, možeš ga saeuvati u tvom lienom e-Kuvaru, tako da ae ti biti uvek dostupan, gde god da se nalaziš. Ukoliko nisi registrovan, registruj se potpuno besplatno.


 

Pored ovoga možeš pomoai ostalim poseticima pri odabiru recepta, tako što aeš oceniti neki sajt sa dobrom ili lošom ocenom, ili pak da upišeš svoj komentar i utisak o kuvaru. Isto tako, možeš poslati link recepta na neku e-mail adresu.

Ako ne znaš šta bi jeo...

U ovom slueaju imaš dve opcije. Jedna je da klikneš na dugme "Iznenadi me!", gde aete sajt Svi Recepti odvesti na neki od slueajno izabanih recepata. Druga moguanost je da pogledaš stranicu Jelovnik, koja ti daje predlog kompletnog menija šta bi danas mogao da pripremiš za rueak.


Misija i vizija

Misija - omoguaiti korisnicima Interneta da što brže dodju do željenog recepta, a ako nemaju želju, dati im relavantan predlog šta pripremiti za jelo.
Vizija - svi recepti na jednom mestu, ukljueujuai i one omiljene, kojima možete pristupiti gde god se nalazili.


 

Kad i kako

Na sajtu Svi Recepti je poeelo da se radi paralelno sa razvojem Recepti.co.yu Portal-a. Nakon nekoliko meseci, beta verzija je puštena u rad 1. juna 2009. godine. Za indeksiranje recepta je zadužen WebAgregator, pretraživae koji je modifikovan za ovu namenu.

Posle godinu dana, u junu 2010. godine, smo korak bliži finalnoj verziji. Dodati su RSS kanali za dnevne recepte i za starije jelovnike, ugradjen je "predlagač" jela u polju za pretragu i uvršćena je stranica za kulinarske savete. Kako bi pratili trendove i bili u duhu dešavanja, napravljena je Facebook i Tweeter stranica.

Dobro jeli!
O sajtu | Vasi utusci | Najcesca pitanja | Kontakt | Reklamiranje